カスタムチョップドサラダ専門店「CRISP SALAD WORKS」(クリスプ・サラダワークス)12月21日(月)恵比寿にオープン!
[15/11/26]
提供元:DreamNews
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**English follows Japanese**
カスタムチョップドサラダ専門店「CRISP SALAD WORKS」(クリスプ・サラダワークス)が2号店を2015年12月21日恵比寿にオープン!
ニューヨークやロサンゼルスなどアメリカの都市部では、自分の好きなトッピングを選べるボリュームいっぱいのカスタムサラダはすでに文化として確立されていますが、日本ではまだニッチな業態。クリスプでは、「ヘルシーなだけじゃない」、おいしくてお腹いっぱい食べられる、アメリカ発のカジュアルでスマートなサラダを提供します。昨年12月にオープンした麻布十番の1号店は、連日多くのお客様にご来店頂いております。恵比寿店も地域のお客様に愛されるお店を作っていきます。
フレッシュな食材、安心素材で手作り。本当においしいサラダをカジュアルに!
クリスプが目指すのは、「丁寧に手作りした本物の味を、カジュアルに提供する」ということ。合成保存料、着色料は一切不使用なのはもちろんのこと、できるだけ作り置きをせずに、ほぼ全ての食材を店舗で毎日調理しています。野菜は畑から届いたものを全て店でカットし、ドレッシングはもちろん、自家製ハムも店舗で毎日手作りをします。冷凍品を電子レンジで温めて提供するような商品はひとつもありません(そもそもクリスプのお店には電子レンジがありません)。
ドレッシングではなく、肉や野菜・穀物の本来の味を楽しむ。体に優しい、おいしくてお腹いっぱいになれるサラダ
クリスプのサラダは、スタッフがお客様と会話をしながら、約30種類あるトッピングからお客様のお好みのサラダを組み立てていきます。お好みのベース(ロメインレタス・ほうれん草・ワイルドライス)を決めたら、トッピング(生野菜や数種類のチーズはもちろん、自家製クルトンやナッツ・豆類、温かいグリルチキンや雑穀米もあります)を選び、最後にスタッフがメッザルーナ(Mezzaluna)と呼ばれる半月状の特殊なナイフでお客様のお好みの大きさにサラダをチョップし、食材を繋ぐためのドレッシングと軽く和えて提供します。チョップすることで、ひとくちに全ての食材の味が混ざり合い、単純に「野菜を食べる」という感覚ではなく、サラダをひとつの完成した料理としてお楽しみいただけるのが特徴です。お持ち帰りはもちろん、お一人でのお食事、友達との憩いの場としてもフレキシブルにご利用ください。仕掛け人は、東京の欧米人に最も愛される店・本格ブリトーを東京に広めた「フリホーレス」の創業者、クリスプ代表取締役社長の宮野浩史。日米の飲食マーケットに精通する宮野が提案する新スタイルのカスタムサラダレストランにご期待ください!
<主なメニュー>
・シグネチャーサラダ 980円〜1,360円
・カスタムサラダ 940円〜
・自家製レモネード / アイスティー(お替り自由) 430円
・ボトルビール 680円
※価格はすべて税込表記
<新店舗情報>
CRISP SALAD WORKS(クリスプ・サラダワークス) 恵比寿店
東京都渋谷区恵比寿3-29-16 ABCアネックスビル1F TEL:03-6721-6725
営業時間: 11:00 - 22:00 定休日:毎月第三月曜(祝日の場合は翌日)
席数・坪数: 20席(20坪)
アクセス: JR・東京メトロ 恵比寿駅 徒歩5分 (恵比寿ガーデンプレイス横)
<既存店舗情報>
CRISP SALAD WORKS(クリスプ・サラダワークス)麻布十番店
東京都港区三田1-10-10 三田グリーンハイツ1階 TEL:03-6435-4386
営業時間: 11:00 - 22:00 定休日:毎月第三月曜(祝日の場合は翌日)
席数・坪数: 36席(29坪) 客単価:1,400円
アクセス: 東京メトロ南北線・都営大江戸線麻布十番駅徒歩2分(3番出口)
<会社概要>
株式会社クリスプ
東京都港区三田1-10-10(CRISP麻布十番店内)
代表取締役社長 宮野 浩史
※画像データが必な方は下記までお問い合わせください。
担当者から折り返しご連絡致します。
この件に関する一般・報道関係者様からのお問い合わせ先:
株式会社クリスプ TEL :03-6435-4386
HP :http://www.crisp.co.jp
メール :kenji-i@crisp.co.jp
Custom chopped salad restaurant CRISP SALAD WORKS
Grand opening in Ebisu on December 21st, 2015.
On behalf of CRISP SALAD WORKS, we are pleased to announce the opening of a second custom chopped salad restaurant “CRISP SALAD WORKS” in Ebisu on December 21st, 2015. CRISP offers a focused menu of salads, grains, and lemonades made from fresh high-quality raw ingredients, prepared using classic cooking methods on-site.
Fast-casual style custom salad is not common in Tokyo yet, but we hope to serve them as if you were in the States so you feel back home. CRISP is not just about healthy, low-calorie eating, but also about delicious, filling food that you enjoy regardless.
We prepare our food with stove, pots and pans, knife and other kitchen utensil, refrigerator stocked with a various fresh ingredients, herbs and spices, and dry goods. Ingredients we use include marinated chicken and pork shoulder for home made ham, beans, nuts, and of course, fresh vegetables delivered everyday to our store from the farm.
All dressings are house made + gluten-free and prepared from scratch in our restaurant.
At CRISP, customers can order their salads from over 30 carefully selected toppings (including fresh and grilled vegetables, beans, nuts, home made croutons as well as warm grains, home made ham and grilled chicken) and 3 kinds of bases (romaine lettuce, spinach, and wild rice), and 8 selections of house made dressings. After they pick their favorite toppings, our choppers chop their salads so all the flavors of the ingredients mix together in harmony and create their original dishes, not just eating bunch of vegetables with dressing.
Creator of CRISP SALAD WORKS, Roy Miyano, is also the founder of Frijoles, a burrito restaurant company operates 4 shops in Tokyo. Miyano had left Frijoles in 2014 to create something even better and more exciting to serve Tokyo’s expats communities once again.
[Menu]
- Signature Salads ( Greens / Grains ) 980 yen - 1,360 yen Inc. Tax
- Custom Salads 940 yen Inc. Tax
- Home made Lemonade, Ice tea (free refill) 430 yen Inc. Tax
- Bottled Beer 680 yen Inc. Tax
[New restaurant information]
CRISP SALAD WORKS Ebisu
ABC Annex Build 1F, 3-29-16 Ebisu, Shibuya-ku, Tokyo
Tel: 03-6721-6725
Open 11:00am to 10:00pm daily
20 seating (dine-in or take-out)
[Existing restaurant information]
CRISP SALAD WORKS Azabu-Juban
Mita Green Heights 1F, 1-10-10 Mita, Minato-ku, Tokyo
Tel: 03-6435-4386
Open 11:00am to 10:00pm daily
36 seating (dine-in or take-out)
[Company information]
CRISP, Inc.
Mita Green Heights 1F, 1-10-10 Mita, Minato-ku, Tokyo
President Roy Miyano
[ Media / Public Contact Information ]
CRISP, Inc.
Tel : 03-6435-4386 / HP: http://www.crisp.co.jp
E-mail : voice@crisp.co.jp / Kenji-i@crisp.co.jp
カスタムチョップドサラダ専門店「CRISP SALAD WORKS」(クリスプ・サラダワークス)が2号店を2015年12月21日恵比寿にオープン!
ニューヨークやロサンゼルスなどアメリカの都市部では、自分の好きなトッピングを選べるボリュームいっぱいのカスタムサラダはすでに文化として確立されていますが、日本ではまだニッチな業態。クリスプでは、「ヘルシーなだけじゃない」、おいしくてお腹いっぱい食べられる、アメリカ発のカジュアルでスマートなサラダを提供します。昨年12月にオープンした麻布十番の1号店は、連日多くのお客様にご来店頂いております。恵比寿店も地域のお客様に愛されるお店を作っていきます。
フレッシュな食材、安心素材で手作り。本当においしいサラダをカジュアルに!
クリスプが目指すのは、「丁寧に手作りした本物の味を、カジュアルに提供する」ということ。合成保存料、着色料は一切不使用なのはもちろんのこと、できるだけ作り置きをせずに、ほぼ全ての食材を店舗で毎日調理しています。野菜は畑から届いたものを全て店でカットし、ドレッシングはもちろん、自家製ハムも店舗で毎日手作りをします。冷凍品を電子レンジで温めて提供するような商品はひとつもありません(そもそもクリスプのお店には電子レンジがありません)。
ドレッシングではなく、肉や野菜・穀物の本来の味を楽しむ。体に優しい、おいしくてお腹いっぱいになれるサラダ
クリスプのサラダは、スタッフがお客様と会話をしながら、約30種類あるトッピングからお客様のお好みのサラダを組み立てていきます。お好みのベース(ロメインレタス・ほうれん草・ワイルドライス)を決めたら、トッピング(生野菜や数種類のチーズはもちろん、自家製クルトンやナッツ・豆類、温かいグリルチキンや雑穀米もあります)を選び、最後にスタッフがメッザルーナ(Mezzaluna)と呼ばれる半月状の特殊なナイフでお客様のお好みの大きさにサラダをチョップし、食材を繋ぐためのドレッシングと軽く和えて提供します。チョップすることで、ひとくちに全ての食材の味が混ざり合い、単純に「野菜を食べる」という感覚ではなく、サラダをひとつの完成した料理としてお楽しみいただけるのが特徴です。お持ち帰りはもちろん、お一人でのお食事、友達との憩いの場としてもフレキシブルにご利用ください。仕掛け人は、東京の欧米人に最も愛される店・本格ブリトーを東京に広めた「フリホーレス」の創業者、クリスプ代表取締役社長の宮野浩史。日米の飲食マーケットに精通する宮野が提案する新スタイルのカスタムサラダレストランにご期待ください!
<主なメニュー>
・シグネチャーサラダ 980円〜1,360円
・カスタムサラダ 940円〜
・自家製レモネード / アイスティー(お替り自由) 430円
・ボトルビール 680円
※価格はすべて税込表記
<新店舗情報>
CRISP SALAD WORKS(クリスプ・サラダワークス) 恵比寿店
東京都渋谷区恵比寿3-29-16 ABCアネックスビル1F TEL:03-6721-6725
営業時間: 11:00 - 22:00 定休日:毎月第三月曜(祝日の場合は翌日)
席数・坪数: 20席(20坪)
アクセス: JR・東京メトロ 恵比寿駅 徒歩5分 (恵比寿ガーデンプレイス横)
<既存店舗情報>
CRISP SALAD WORKS(クリスプ・サラダワークス)麻布十番店
東京都港区三田1-10-10 三田グリーンハイツ1階 TEL:03-6435-4386
営業時間: 11:00 - 22:00 定休日:毎月第三月曜(祝日の場合は翌日)
席数・坪数: 36席(29坪) 客単価:1,400円
アクセス: 東京メトロ南北線・都営大江戸線麻布十番駅徒歩2分(3番出口)
<会社概要>
株式会社クリスプ
東京都港区三田1-10-10(CRISP麻布十番店内)
代表取締役社長 宮野 浩史
※画像データが必な方は下記までお問い合わせください。
担当者から折り返しご連絡致します。
この件に関する一般・報道関係者様からのお問い合わせ先:
株式会社クリスプ TEL :03-6435-4386
HP :http://www.crisp.co.jp
メール :kenji-i@crisp.co.jp
Custom chopped salad restaurant CRISP SALAD WORKS
Grand opening in Ebisu on December 21st, 2015.
On behalf of CRISP SALAD WORKS, we are pleased to announce the opening of a second custom chopped salad restaurant “CRISP SALAD WORKS” in Ebisu on December 21st, 2015. CRISP offers a focused menu of salads, grains, and lemonades made from fresh high-quality raw ingredients, prepared using classic cooking methods on-site.
Fast-casual style custom salad is not common in Tokyo yet, but we hope to serve them as if you were in the States so you feel back home. CRISP is not just about healthy, low-calorie eating, but also about delicious, filling food that you enjoy regardless.
We prepare our food with stove, pots and pans, knife and other kitchen utensil, refrigerator stocked with a various fresh ingredients, herbs and spices, and dry goods. Ingredients we use include marinated chicken and pork shoulder for home made ham, beans, nuts, and of course, fresh vegetables delivered everyday to our store from the farm.
All dressings are house made + gluten-free and prepared from scratch in our restaurant.
At CRISP, customers can order their salads from over 30 carefully selected toppings (including fresh and grilled vegetables, beans, nuts, home made croutons as well as warm grains, home made ham and grilled chicken) and 3 kinds of bases (romaine lettuce, spinach, and wild rice), and 8 selections of house made dressings. After they pick their favorite toppings, our choppers chop their salads so all the flavors of the ingredients mix together in harmony and create their original dishes, not just eating bunch of vegetables with dressing.
Creator of CRISP SALAD WORKS, Roy Miyano, is also the founder of Frijoles, a burrito restaurant company operates 4 shops in Tokyo. Miyano had left Frijoles in 2014 to create something even better and more exciting to serve Tokyo’s expats communities once again.
[Menu]
- Signature Salads ( Greens / Grains ) 980 yen - 1,360 yen Inc. Tax
- Custom Salads 940 yen Inc. Tax
- Home made Lemonade, Ice tea (free refill) 430 yen Inc. Tax
- Bottled Beer 680 yen Inc. Tax
[New restaurant information]
CRISP SALAD WORKS Ebisu
ABC Annex Build 1F, 3-29-16 Ebisu, Shibuya-ku, Tokyo
Tel: 03-6721-6725
Open 11:00am to 10:00pm daily
20 seating (dine-in or take-out)
[Existing restaurant information]
CRISP SALAD WORKS Azabu-Juban
Mita Green Heights 1F, 1-10-10 Mita, Minato-ku, Tokyo
Tel: 03-6435-4386
Open 11:00am to 10:00pm daily
36 seating (dine-in or take-out)
[Company information]
CRISP, Inc.
Mita Green Heights 1F, 1-10-10 Mita, Minato-ku, Tokyo
President Roy Miyano
[ Media / Public Contact Information ]
CRISP, Inc.
Tel : 03-6435-4386 / HP: http://www.crisp.co.jp
E-mail : voice@crisp.co.jp / Kenji-i@crisp.co.jp